Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на Alfa Romeo 159 2.4 TI

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
    Колата е 2.4
    Вече я изключихме 2.4-ката. Тази, за която говори е 1.9.

Comment

Да, прав си.

Много е хубава 1.9-ката, червена, TI ...

Но няма навигация ...

И е 1.9 ...

И с чипове и без чипове няма да стане като 2.4 .

===================================

За 10 000 до 10 500 лева не бих изключил 2.4-ката. Стига да падне до толкова.

Като излезе нов модел "най-пострадали" са точно най-скъпите представители на модела.

Няма логика да даваш дори 30% от цената за нов модел, за стар модел...

Точно сега дизелите на Джулията 2.2 са с цена по-ниска от бензинките.Има оферти за по 17 000 лева(ЛЕВА) https://www.autoscout24.bg/lst/alfa-...odelline=18553

Тея хора с тези цени са фантазьори или отчаяни оптимисти ...

Ако трябваше да избирам между 159 TI на 150 000км и Джулия 2.2 дизел 180 коня на 40 000км с разлика 5 000лв избирам Джулията с "две ръце и два крака" дори ...

Отделен въпрос е че не ми се слиза от 5 цилиндъра на 4 цилиндъра ...
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
        Аз не бих я погледнал в никакъв случай.
        12000 лв за 1.9 мъртвец с кашкавалена кутия, гаден звук и тъжна динамика...
        Ми не я и гледай,поста не се отнася за теб.
        - цената ако е на реални км е добра.
        - звука си е нормален като за 4 цилиндров дизел(на 2,4 е по добре но си е дизел)
        - кутията не се слави като най здравата,но ако си проверяваш нивото на маслото и не я караш като на състезание няма проблем
        -колата е ремапната 180 кс ,ако е добре направена си върви доста прилично.
        159 1.9 jtd TI
        156 1.8 ts 99g ex

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
          Няма логика да даваш дори 30% от цената за нов модел, за стар модел...

Точно сега дизелите на Джулията 2.2 са с цена по-ниска от бензинките.Има оферти за по 17 000 лева(ЛЕВА) https://www.autoscout24.bg/lst/alfa-...odelline=18553
          Надявам се не смяташ, че това е реална обява, или няма скрита уловка като първоначална вноска + лизинг от Х евро на месец

Comment

И аз не го вярвам това.
            Има уловка, никой няма да ти даде кола на 1-2г за 8000 Евро.
            156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
              Надявам се не смяташ, че това е реална обява, или няма скрита уловка като първоначална вноска + лизинг от Х евро на месец
              Номера на човека е невалиден. Обаче.. Това не означава че рейсъра не е прав.. Конкретно за джулия е абсурд 17000 все още, но според мен алфа на 10 12 години не струва толкова. само защото е ti да е с 9 10 над пазарната?

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Comment

Точно това мислех да пиша ,само 2 обяви са под 10000 евро,след това почват двойни цени.
                Естествено че ако трябва да избираш между 159 TI и Джулия с разлика 5000 лв няма и да се замислиш коя да вземеш
                ето и една сходна като пробег и година https://www.autoscout24.bg/objava/al...73b?cldtidx=13
                Last edited by vesko_iotov; d.m.y г., 15:20.
                159 1.9 jtd TI
                156 1.8 ts 99g ex

Comment

Интересна тема стана момчета , трудно ми е да се включа Джулия е доста над бюджета ми, и аз не вярвам ,че има Джулия за 17к, просто не знам дали цената на Т.И-ките които се продават в Италия и Германия от по 10 хиляди евро е реална, иначе искам поне ако взимам кола на 10 години да е топ изпълнение като Т.И, в момента карам доста стокова и забелязвам, че екстрите и визията си оказват влияние.

Поздрави.

Comment

Първоначално публикувано от Lazarincho Покажи съобщение
                    Интересна тема стана момчета , трудно ми е да се включа Джулия е доста над бюджета ми, и аз не вярвам ,че има Джулия за 17к, просто не знам дали цената на Т.И-ките които се продават в Италия и Германия от по 10 хиляди евро е реална, иначе искам поне ако взимам кола на 10 години да е топ изпълнение като Т.И, в момента карам доста стокова и забелязвам, че екстрите и визията си оказват влияние.

Поздрави.
                    Цената от 10000 евро наистина е висока за кола на 10 г. , но едно нещо се продава на такава цена ,на каквато някои ще го купи (пазарна цена),едно момче от София си купи от Германия в края на 2017 г. 159 TI 1.9 за 9000 евро и на въпроса ми защо толкова много каза ми те почват от 7500 евро а аз взех със сервизна история от първи собственик на 150 к за 9000 евро.
                    Last edited by vesko_iotov; d.m.y г., 15:43.
                    159 1.9 jtd TI
                    156 1.8 ts 99g ex

Comment

Първоначално публикувано от Grishata Покажи съобщение
                      Номера на човека е невалиден. Обаче.. Това не означава че рейсъра не е прав.. Конкретно за джулия е абсурд 17000 все още, но според мен алфа на 10 12 години не струва толкова. само защото е ti да е с 9 10 над пазарната?

Отворих пак обявата, да не би да не съм видял в каква валута е цената, ама не съм Говорим за червената, за 12к лева. Ако е с 10 над пазарната, то излиза, че един голф 4-ка е на цената на 159ки.

Comment

Отворих пак обявата, да не би да не съм видял в каква валута е цената, ама не съм Говорим за червената, за 12к лева. Ако е с 10 над пазарната, то излиза, че един голф 4-ка е на цената на 159ки.
                        Мда мда моя грешка за 17ка беше q4 2.4 в страницата ар във фейсбук.. Колата изглежда страшно готина и съм сигурен че човека се е старал много да я направи такава.. Но 17 за кола 2007ма

Comment

Мисля че се сещам за коя говориш, и съм съгласен.

Comment

Червената изглежда доста свежа,но малко ме притеснява пробега дали е реален. Забелязахте ли страничния борд на шофьорската седалка как е "наръфан".

А иначе за 5-те хиляди лева отгоре Джулия да си вземеш ( дори и 1,4 мотор да имаш ) е меко казано несериозно без дори да поглеждаш обявата,която е постната!!!
                            Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от Lazarincho Покажи съобщение
                              Здравейте колеги,

Фен съм на марката в момента съм с 156-ца 1,9 JTD,115 к.с, доста запазена и поддържана, но вече ми омръзна и искам нещо, по-ново съответно ми се скача на 159, искам да попитам някой случайно да ли е гледал тази кола:
                              https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...5&slink=9xac21

До колкото знам е от Германия, не съм я гледал отдолу и не знам какво е състоянието с ръждата, като цяло изглежда запазена.
                              Моля да споделите мнение за цена, качество и дали е проблем това,че е от Германия.
                              И има ли вероятност да е от Германия и да няма ръжда и да ли може да изкара повече време без ръжда.

Поздрави,
                              Благодаря предварително.
                              Лазар.
                              колега заповядай да погледнеш моята
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=96820
                              мога да предложа и една година гаранция
                              Last edited by 1115; d.m.y г., 00:11.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                              Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Как успя да ъпдейтнеш картите, ако не е тайна?

Comment

Working...
                                X